Нямате продукти в кошницата.

Вие нямате продукти за сравнение.

Търси
ЗА ДОМА

Автоматичен кош за отпадъци SILVER DELUXE - 30 л.

Автоматичен кош за отпадъци SILVER DELUXE - 30 л.

219,00 лв.

Наличност: Не е налично

Арт. №: 6 000 003

Материал: Неръждаема стомана и ABS пластмаса

Вместимост 30 л.

Цвят: корпус от неръждаема стомана, капак: черен

Размери: 554 мм / 271мм / 370мм

Описание

Подробности

Автоматичен кош за отпадъци SILVER DELUXE
Кошовете за отпадъци EASY BIN имат функционален и красив дизайн. Изработени са от неръждаема стомана, която е устойчива на корозия и износване. Благодарение на специалното покритие от неръждаема стомана, кошовете са лесни за поддръжка и почистване. Покритието осигурява предпазен слой, което не позволява да останат следи от пръсти. За да задействате механизма на Вашия кош Easybin® е необходимо да поставите ръката си в активната зона на сензора (на около 10 см от него). Капакът се отваря автоматично и индикаторът светва в зелено. Докато сензорът засича движение в активната зона, светлината остава да свети в зелено. Капакът се затваря автоматично след 5 секунди, след което светлината отново започва да мига в червено през около 3 секунди. Когато капацитета на батериите намалее, светлината започва да мига в жълт цвят, вместо в червен.
Всички автоматични кошове Easybin® могат да се отварят и затварят ръчно. Когато натиснете бутона "OPEN" (вдясно), капакът се отваря. Той остава отворен, докато не натиснете бутона "CLOSE" (вляво).
ВНИМАНИЕ: При ръчно управление на капака, той не се затваря автоматично – капакът остава отворен, докато не го затворите чрез съответния бутон.

БЕЗПЛАТНА доставка в цялата страна за всички поръчки над 99 лв! За всички поръчки под 99 лв -- фиксирана доставка от 6 лв.