Нямате продукти в кошницата.

Вие нямате продукти за сравнение.

Търси

Доставка на стоки

ПОРЪЧКА


Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително през почивните дни и в дните на официални празници. Поръчките, подадени в официален работен ден:
— до 15:00 ч. се изпълняват на следващия работен ден в цялата страна.
— след 15:00 ч. се изпълняват на втория работен ден след извършване на поръчката от клиента.
Поръчките, подадени в събота и неделя, се изпълняват във вторник.

При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил. Срокът на доставка започва да тече от деня на потвърждение на поръчката от представител на Decoration.bg.

След регистрацията си в Сайта, Потребителят има право да поръчва стоки и услуги представяни от Decoration.bg. При правене на поръчката, Потребителят има право да избере стоките, количеството им и начина на доставка според предложените в Сайта варианти. По всяко време преди завършването на Поръчката потребителят има право да променя избраните от него стоки и услуги. При направа на поръчка на Сайта потребителят влиза в договорни отношения с Decoration.bg, касаещи конкретната покупка и покрити от настоящите Общи условия. Поръчката се смята за направена:
1. За потребители пазаруващи за пръв път -- при потвърждаване на направената поръчка следвайки инструкциите в Сайта;
2. За потребители пазаруващи повече от веднъж -- при направата на поръчка.

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са в български Лева и с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Decoration.bg има правото да променя обявените цени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените, Decoration.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива. Decoration.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана. Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца, съобразно условия по чл.66, ал.2 от ЗЗП.

В страницата на всяка стока, представена в Сайта, са посочени цената и основните характеристики на стоката, както и допълнителна информация, целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта. Decoration.bg не носи отговорност за неточности в описанието на стоката, които не касаят нейните основни характеристики и не претендира за изчерпателност на предоставената информация. Също така на всяка страница на представена стока има възможност Потребители на Сайта да дават мнения и оценки касаещи дадената стока. Decoration.bg не е обвързан по никакъв начин с тези мнения и оценки и не може да му бъде търсена отговорност относно достоверността им.
Decoration.bg има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да са остарели, като Decoration.bg не поема отговорност да ги актуализира. Част от информацията публикувана в Сайта е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента.ДОСТАВКА НА СТОКИТЕ


Доставката на поръчаните стоки се извършва в срок до 2 работни дни от датата на поръчката с куриерска фирма SPEEDY. Decoration.bg си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни без да информира предварително Потребителя и да удължава сроковете над 7 дни с предварителното одобрение от страна на Потребителя. Decoration.bg си запазва правото да променя подизпълнителя извършващ доставката без да предупреждава предварително Потребителя, стига това да не променя начина на доставка.

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за сметка на Потребителя.ОТКАЗ ОТ ЗАКУПЕНА СТОКА


Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 15 календарни дни от датата на закупуването й в случай, че дадената стока е във вида в който е доставена. За целта стоката трябва да е в оригиналната си опаковка и опаковката да не е отваряна (опаковката на пратката може да бъде отваряна). Стоката също така трябва да не е с нарушена цялост на евентуални пломби и етикети, целящи да установят разопаковането или следи от употреба в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Ако в рамките на 24 часа от получаването й потребителят констатира дефект на стока, която подлежи на гаранционно обслужване, и ако търговският вид на стоката и опаковката са ненарушени, Decoration.bg се ангажира стоката да бъде подменена с нова съгласно гаранционните условия на съответната фирма–производител / вносител или да бъде възстановена депозираната за стоката сума, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ. След изтичане на срока от 24 часа от получаване или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на Decoration.bg.

При несъответствие на стоката с основните характеристики, посочени в страницата на Сайта, Decoration.bg възстановява депозираната за стоката от потребителя сума включително и транспортните разходи, начислени за придобиване на стоката, съгласно чл.59 ал.3 от ЗЗП в срок от 7 дни от получаване на стоката в ненарушен търговски вид и с ненарушена опаковка.При допълнителни въпроси, моля запознайте се с пълните Общи условия за ползване на Decoration.bg или се свържете с нас!