Нямате продукти в кошницата.

Вие нямате продукти за сравнение.

Търси
ПОДАРЪЦИ

Тирбушон с двоен лост и маркер Vin Bouquet

Тирбушон с двоен лост и маркер Vin Bouquet

19,00 лв.

Наличност: На склад

Арт. №: FID 253

Vin Bouquet

Размери на опаковката: 10,5 смx x 15 см x 1,5 см.

Тегло: 0,140 кг.

Тирбушон с двоен лост - 1 бр.

Цветен маркер - 1 бр. (червен, син или зелен)

Производител: Vin Bouquet, Испания

Описание

Подробности

Едно от най-важните качества за един тирбушон е да изисква възможно най- малко усилия, за да не изглеждаме твърде комично, докато се потим над една обикновена коркова тапа.
Една от най-практичните му разновидности е тирбушонът с двоен лост, при който благодарение на допълнителното рамо, поставено на гърлото на бутилката и служещо за опора, физическото усилие е значително намалено. Любим на барманите инструмент го прави ножчето за премахване на фолиото, с което отпада необходимостта от специална резачка.
Ако можем и да го персонализираме, ще го превърнем в един от най – оригиналните и уникалните подаръци за рожден ден, юбилей, годишнина, сватба, имен ден, Великден, Коледа, Нова година, Свети Валентин, 8-ми март или друг повод – за всеки Ваш близък човек, роднина или приятел!
Това е класически подарък, но едновременно с това и много уникален, стилен и различен. Подарък, показващ Вашето лично отношение!

БЕЗПЛАТНА доставка в цялата страна за всички поръчки над 99 лв! За всички поръчки под 99 лв -- фиксирана доставка от 6 лв.

Подобни продукти